Lediga jobb 92
5 december 2018

Chefsstöd/medicinsk sekreterare till enheten Intensivvård i Ystad

Region Skåne, Skånevård Kryh, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Ystad är ett akutsjukhus med brett utbud av specialiserad vård. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med kvalitet och tillgänglighet, och med helhetssyn och omtanke som kännetecken.

Intensivvårds- och postoperativa avdelningen i Ystad har tre intensivvårdsplatser, en intermediärplats och fyra postoperativa vårdplatser som är bemannade dygnet runt. På uppvakningsavdelningen finns även tio vårdplatser för dagkirurgi måndag till fredag. Intensivvården hos oss har en inriktning mot allmän IVA men vi erbjuder även Prisma behandling. Inriktningen på våra operationer är allmänkirurgi.

ARBETSUPPGIFTER
Till enheten Intensivvård i Ystad söker vi nu ett chefsstöd som vill arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter i nära samarbete med enhetschefen på avdelningen.

Som chefsstöd ansvarar du tillsammans med en kollega för enheternas personalhantering såsom bemanning, schemaläggning, hantering av sjukfrånvaro, lönehantering och verksamhetsplanering. Du arbetar i personalsystemet HR-fönster och kvalitetskontrollerar inrapporterade uppgifter. Du ger administrativt stöd till enhetschefer genom dokumenthantering, protokollföring, statistik, bokning av lokaler etcetera. Vidare är du även behjälplig i uppföljningsarbete månads- och årsvis tillsammans med enhetschef. Vid behov kan du behöva vara behjälplig med journalskrivning, samt med arbete som medicinsk sekreterare.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar ett chefsstöd, som gärna har mångårig erfarenhet av administrativt arbete. Då du kan komma att arbeta som medicinsk sekreterare ser vi att du har utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80 p (KY)/400 p (YH) eller har motsvarande medicinsk sekreterarutbildning. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet, samt erfarenhet av arbete med schemahantering, bemanning, och av att arbeta i HR-fönster eller motsvarande personal- och lönesystem. Goda IT-kunskaper och vana av att arbeta i Office-paketet är en förutsättning.

För att lyckas i rollen har du en hög grad av servicekänsla. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och har förmåga att arbeta självständigt, att du kan ta egna initiativ inom givna ramar och trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Vi ställer stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
5 december 2018
Sista ansökningsdag
19 december 2018
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid