Lediga jobb 92
5 december 2018

Tandhygienist till Folktandvården Skåne, Ystad

Folktandvården Skåne AB
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder. Med 1400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på våra medarbetare. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och en stor kunskapsarena, stor trygghet och stor gemenskap. Och stora leenden.

Just nu söker vi dig som är tandhygienist till vår klinik i Ystad. Tjänsten kommer att innehålla både arbetsuppgifter som tandhygienist och tandsköterska.

På kliniken i Ystad tar vi emot kunder i alla åldrar och erbjuder en bred tandvårdskompetens, allt från rådgivning till avancerade protetiska behandlingar. Vår ambition är att alltid sätta kunden i fokus och hålla en hög servicenivå.

Du kan läsa mer om oss och våra kliniker på www.folktandvardenskane.se - Våra kliniker.

Folktandvården Skåne satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Genom vår egen utbildningsverksamhet Folktandvården Skåne Academy erbjuder vi dessutom kompetensutveckling under hela din karriär.

Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår att arbeta med såväl barn, ungdomar som vuxna. Du utför undersökningar avseende karies och parodontit samt identifierar, bedömer och planerar munhälsovårdsinsatser. När det finns behov överför du patienten till tandläkare eller annan kollega. Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med andra kollegor.

En del av tjänsten kommer att innehålla arbetsuppgifter som tandsköterska som bland annat undersöknings- och röntgenassistans åt tandläkare, delegerad patientbehandling samt administrativa uppgifter.

Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är skapa trygghet och delaktighet i behandling. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Om du är nyexaminerad får du gå vårt introduktionsprogram under ett år. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns många möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

KVALIFIKATIONER
Du har tandhygienistexamen och svensk legitimation samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift.

Vi vill att du har grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Du har en hög känsla för kvalitet och ett gott bemötande. Som person är du ansvarsfull och serviceinriktad. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

ÖVRIGT
Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon kundbesök varje år. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och har 68 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. Vi har precis öppnat dörrarna till Leendecentralen - vårt nya Centrum för munhälsa i Lund. Här finns företagsledning, specialist- och allmäntandvårdsklinik samt forskning & utveckling samlat under ett tak. Leendecentralens kunskapsarena ger också alla Folktandvården Skånes medarbetare tillgång till den senaste tekniken och bästa tänkbara förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte. Allt för att vi ska kunna erbjuda framtidens tandvård åt skåningarna.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
5 december 2018
Sista ansökningsdag
1 januari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid