Lediga jobb 95
10 december 2018

Fordonstekniker

Mekka Traffic AB
Är bilar och fordon ditt stora intresse i livet?  Då ska du inte missa möjligheten att söka till oss. Vi söker fordonstekniker med inriktning på tunga fordon, i första hand buss men även andra nyttofordon. Arbetet bedrivs i nära samarbete med Bergkvarabuss trafikledning i Skåne.
 
Som fordonstekniker får du arbeta med allt ifrån service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande ser vi också att du är bred i din kunskap. I ditt arbete planerar du arbetet tillsammans med verkstadsansvarig och du är en viktig kugge i hjulet för att trafiken ska flyta obehindrat.  
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet från fordonsbranschen. Du har vana av att arbeta med tunga fordon och minst körkort B. Meriterande är C, D körkort liksom kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens, typ AC-certifiering eller släcka 2:or. Du har goda kunskaper i engelska. Om du behärskar tyska språket är det en fördel men inget krav. God datorvana är ett krav.
 
För att passa in i vårt trevliga gäng är du initiativrik, noggrann och flexibel liksom att du har en god förmåga till samarbete. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar men har också förmågan att självständigt lösa problem.
 
Arbetstiderna är skiftarbete och en viss beredskapsverksamhet förekommer. Tillsvidaretjänst, heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande. 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Ytterligare uppgifter

Annonserat
10 december 2018
Sista ansökningsdag
30 januari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid