Lediga jobb 95
3 januari 2019

Sjuksköterskor till Kirurgi- och urologiavdelning 1 i Ystad

Region Skåne, Skånevård Kryh, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

Division Kirurgi består av Vårdavdelning 1 och 2, Endoscopimottagning, Cytostatikamottagning, Kirurgmottagning och Urologmottagning. Tjänsten kommer att vara på avdelning 1, som bedriver akut samt elektiv kirurgisk, urologisk och gynekologisk vård. Vi har verksamhet dygnet runt årets alla dagar. Våra 26 vårdplatser är fördelade på fyra vårdgrupper.

Avdelning 1 välkomnar ett stort antal studenter under terminerna och har ett positivt arbetsklimat. Två av våra salar är kliniska utbildningssalar, vilket innebär att fokus är på studenternas utveckling i sin kommande profession. Avdelning 1 har glada, sociala medarbetare som hjälper varandra samt ser positivt på att besvara frågor och stötta varandra. Medarbetarnas intresse för utbildning, patientnära arbete, verksamhetsutvecklande projekt och patientsäkerhet är prioriterat. Vi arbetar ständigt för att behålla vår goda arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss kommer du att ha sedvanliga arbetsuppgifter för kirurgisk, urologisk och gynekologisk verksamhet. Vi har handledning av studenter i våra kliniska utbildningssalar.

Du kommer att arbeta på en avdelning med utvecklingsmöjligheter av såväl verksamhetsutvecklande projekt som deltagande i förekommande utbildningstillfällen inom och utanför verksamhetsområdet samt vidareutveckling inom respektive ansvarsområde.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För tjänsten är det meriterande om du har handledarutbildning. Även erfarenhet av kirurgisk, urologisk och gynekologisk omvårdnad och behandling är fördelaktigt. Det är även meriterande om du har kunskaper i förekommande dokumentations- och journalprogram som bland annat Melior, Orbit5, PASiS och SVPL-IT.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person har du ett gott bemötande och social kompetens. Du har en önskan att utveckla såväl din yrkesroll som kunskap och är engagerad i utvecklingsarbete. Vidare har du en helhetssyn på arbete och patient med god förmåga att prioritera och samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Kryh bedriver akutsjukvård, planerad sjukvård, närsjukvård och primärvård på 21 vårdcentraler, barnmorskemottagningar och barnavårdscentraler.

Större delen av den akuta sjukvården bedrivs på Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och på Lasarettet i Ystad. Förlossningsverksamhet och vård av för tidigt födda finns i Kristianstad och i Ystad. Hässleholm har ett närsjukhus och ett ortopedisk centrum som är landets största på höft- och knäprotesoperationer.

Förvaltningen har tre uppdrag som omfattar hela Skåne; Palliativ vård och Avancerad Sjukvård i hemmet (ASiH), Ungdomsmottagningar och Dietistverksamhet inom primärvård.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
3 januari 2019
Sista ansökningsdag
30 januari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid