Lediga jobb 95
4 januari 2019

Konstruktör

Vossloh Nordic Switch Systems AB

Vossloh Nordic Switch Systems AB är ett bolag i Vossloh-gruppen som utvecklar, tillverkar och levererar material samt maskiner för spårväxlar och spårsystem. Företaget har kontor och verkstad i Ystad och Örebro med tillverkning av järnvägsväxlar och spårsystem för den nordiska marknaden. Vi omsätter ca 800 MSEK och har ca 150 anställda.


Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vossloh Nordic Switch Systems AB anser att mångfald berikar. Att visa respekt för varandra och bejaka varandras styrkor samt olika sätt att uttrycka sig på, tänka och vara anser vi säkrar ett större perspektiv och mångfald i verksamheten.                                        


söker nu en Konstruktör till Vossloh Nordic Switch Systems i Ystad


Vi söker dig som vill jobba i ett expansivt och utvecklande företag.  


Som konstruktör kommer du att ingå i ett team som projekterar och designar järnvägsväxlar mot kundkrav med fokus på att skapa underlag för tillverkning och montering.


Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse kombinerat med en vilja att utvecklas och förbättra vår verksamhet.


Vi jobbar både enskilt och i team och kräver att du har en god social samarbetsförmåga och kan skapa relationer såväl internt som externt. Att arbeta i en miljö som genomsyras av ständiga förbättringar är något du uppskattar och känner engagemang för.


Din förmåga att arbeta med flera uppdrag parallellt och driva dem till avslut värdesätter vi högt.


Du är problemlösande och ser lätt möjligheter i det dagliga arbetet. Vidare har du en positiv attityd och ett stort kundfokus.


Kvalifikationer  • Teknisk utbildning, minst gymnasienivå eller motsvarande

  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav

  • Du har goda kunskaper i både 2D- och 3D-CAD  • Meriterande med erfarenhet av PDM/ERP-system

  • Meriterande med erfarenhet av järnvägsbranschen

  • Lokal förankring ses positivt


Vi erbjuder
Vossloh befinner sig i ett gynnsamt läge med god efterfrågan på företagets produkter. Järnvägsbranschen står inför stora investeringar och ses som en framtidsbransch i strävan att uppnå klimatneutrala transporter. Detta i kombination med långa kundavtal skapar en trygg anställning. Vossloh ligger långt framme vad gäller säkerhetsarbete och har arbetat en längre tid med tillverkning enligt LEAN. Du kommer ha goda möjligheter att påverka och forma din vardag.


Information och ansökan
Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast! Skicka ditt personliga brev samt CV till Asa.Hindborg@vossloh.com senast den 31 januari 2019. För mer frågor om tjänsten, kontakta VNSS Konstruktion Joakim Zander på 070-165 41 23.


Vi tackar vänligt men bestämt nej till eventuella erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Välkommen med din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 januari 2019
Sista ansökningsdag
31 januari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid