Lediga jobb 95
6 januari 2019

AB Bil Bengtsson söker Bilskadereparatör

AKTIEBOLAGET BIL-BENGTSSON
Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete i toppmoderna lokaler med tillgång till all förekommande skyddsutrustning. Som anställd bilskadereparatör hos oss kommer du kontinuerligt att bli vidareutbildad och få arbeta i en välventilerad och luftkonditionerad arbetsmiljö.

Har du ett genuint intresse för bilar? Är du en noggrann, ansvarstagande, arbetsvillig, nyfiken och praktisklagd person som vill stanna hos oss under en överskådlig tid framöver? Då är du den vi söker efter!

För att vara intressant för tjänsten som bilskadereparatör i vår skadeverkstad skall du:


* Vara bosatt inom pendlingsavstånd till Ystad
* Ha godkända betyg från gymnasieskolan med antingen teknisk alt. praktisk inriktning inom kaross/bilskador
* Ha allmänna datakunskaper
* Ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* B- körkort
* Flerårig erfarenhet inom yrket
* Erfarenhet att jobba på en bilverkstad som bilmekaniker/tekniker alternativt som bilplåtslagare/lackerare på en skadeverkstad

Det viktigaste för oss är att du är rätt person som har ett tekniskt kunnande, hantverkskänsla och kreativitet för att lista ut hur en skadad bil ska färdigställas i ordentligt skick. Som person bör du vara lättlärd, utåtriktad, lyhörd, kundorienterad, prestigelös, pålitlig, engagerad och social. Andra personliga egenskaper som värdesätts högt är att du är ansvarstagande, strukturerad, flexibel, kreativ och stresstålig. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt.

Skadeverkstaden hos AB Bil Bengtsson utför skadereparationen utav alla på marknaden förekommande personbilar och lätta lastbilar. Vi är auktoriserade gällande garantier för Volvo, Renault, Dacia och Toyota. Vår strävan är att vi ska vara marknadsledande för såväl kunder som medarbetare. Vi använder oss bl.a. av den senaste tekniken inom mät- och arbetsutrustning för karosseriarbeten. Skadeverkstaden ligger i Ystad med upptagningsområde på hela sydöstra Skåne. Vi är MRF anslutna och certifierade enligt ISO 9001 och 14001 och vi har avtal med samtliga försäkringsbolag. Vi är i dagsläget 9 anställda på skadeverkstaden i Ystad och vi har haft en stark utveckling under de senaste åren. Vi har fokus på fortsatt tillväxt och vi behöver därför förstärka med ytterligare en ny medarbetare till vår skadeverkstad. Vi vill erbjuda händiga och tekniskt kunniga personer en utmaning att bli vår nästa kompetenta bilskadereparatör. Låter det intressant?

Ytterligare uppgifter

Annonserat
6 januari 2019
Sista ansökningsdag
6 februari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid