Lediga jobb 95
8 januari 2019

Sjuksköterska till intensivvårds- och postoperativ avdelning i Ystad

Region Skåne, Skånevård Kryh, kirurgi
Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Ystad är ett akutsjukhus med brett utbud av specialiserad vård. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med kvalitet och tillgänglighet, helhetssyn och omtanke som kännetecken. Intensivvårds- och postoperativa avdelningen i Ystad har tre intensivvårdsplatser, en intermediärplats och fyra postoperativa vårdplatser som är bemannade dygnet runt. På uppvakningsavdelningen finns även tio vårdplatser för dagkirurgi måndag till fredag. Intensivvården hos oss har en inriktning mot allmän intensivvårdsavdelning (IVA) men vi erbjuder även Prisma behandling. Inriktningen på våra operationer är allmänkirurgi, gynekologi, urologi, ortopedi samt Öron-näsa-hals.
Arbetet är omväxlande och intressant i en välkommande arbetsmiljö på vår IVA och postop avdelning, med god stämning och höga ambitioner. Medarbetarnas aktiva engagemang att påverka avdelningens utveckling är en del i vårt sätt att arbeta. Det är viktigt att du är engagerad i ditt yrke, trivs i ett omväxlande och prestigelöst klimat samt vill vara med och bidra till vår goda vårdkvalitet.


ARBETSUPPGIFTER
Vår avdelning präglas av ett stimulerande och utvecklande arbete i en högteknologisk miljö med bland annat Prisma-behandling. Arbetsmiljön är viktig för oss och vi har organiserat enheten så att du ska ha ett stort inflytande och hög delaktighet. Vi som jobbar här är sjuksköterskor och undersköterskor. Tillsammans jobbar vi i små effektiva team med en sjuksköterska och en undersköterska i varje.

Tjänsten innefattar också att vid akutlarm hjälpa vårdavdelningar och akutmottagning med svårt sjuka patienter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård, intensivvård och/eller postoperativvård ser vi det som en fördel. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Har du specialistutbildning inom intensivvård är det meriterande. Likaså är det positivt om du har lätt för att arbeta med medicinteknisk utrustning och tycker att detta är intressant. Vidare vill vi att du har goda datorkunskaper och kan med lätthet lära dig nya system.
Du som söker har ett positivt förhållningssätt och eftersom vi arbetar under principen frihet under ansvar, behöver du en personlig mognad och god förmåga att samarbeta med en stor variation av kollegor. Därutöver är du flexibel, socialt utåtriktad och kan snabbt ställa om till ändrade förutsättningar.


I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.
Välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
8 januari 2019
Sista ansökningsdag
7 februari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid