Lediga jobb 95
9 januari 2019

Sjuksköterska i Ystad kommun

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är inom ordinärt boende. Du kommer att arbeta som områdesansvarig sjuksköterska i samarbete med undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, biståndshandläggare och externa vårdgivare.
Du ansvarar för att ge en personcentrerad vård, planerar och utvecklar vården tillsammans med kollegor, team och enhetschef.
Du erbjuds att arbeta i ett utvecklingsintresserat team, där ni tillsammans med enhetschefen driver verksamheten framåt. Möjligheterna till kompetensutveckling och vidareutveckling är goda.
Du kommer att erbjudas en personlig mentor som tillsammans med dig ska tillse en utveckling och ett lärande utifrån dina behov i ditt arbete hos oss.
Handledning ingår i arbetet och dokumentation sker i ProCapita+

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs att du är legitimerad sjuksköterska och har några års erfarenhet inom yrket.
Specialistutbildning inom Vård av äldre är meriterande.
Din personlighet präglas av trygghet, noggrannhet och ansvarstagande.
Du måste ha förmåga att arbeta i team i kombination med att kunna arbeta självständigt.
Då arbetet ställer höga krav på ansvarstagande krävs det yrkeserfarenhet som ger dig goda förutsättningar för uppdraget.
Vi söker en person med god kommunikativ förmåga, god samarbetsförmåga, förmågan att motivera, har en positiv inställning, ett bra bemötande i mötet med kollegor, teamet och patienter samt tar ansvar för en god arbetsmiljö
För rätt person finns stora möjligheter till ett stimulerande arbete som är varierande och utvecklande.
B körkort krävs
Hör gärna av dig så berättar vi mer.
Vi ser fram emot din ansökan

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
9 januari 2019
Sista ansökningsdag
30 januari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid