Lediga jobb 95
8 januari 2019

Marknadsundersökare till kvalitetsmätning

Academic Search International AB Malmö
Vi söker nu medarbetare till en marknadsundersökning ombord på utvalda buss- och tågsträckor i Skåne som kan utgå från Ystad. Undersökningen syftar till att mäta kvaliteten på flertalet busslinjer och tåglinjer. Arbetet är redan igång och rekryteringsprocessen är löpande. Vi söker även personer som kan utgå från Lund, Malmö, Simrishamn, Trelleborg, Kristianstad, Hässleholm, Osby, Helsingborg, Ängelholm, Eslöv eller Höör.

Som marknadsundersökare kommer du att möta resenärer och dela ut enkäter som de i sin tur fyller i och där ni samlar in så att man kan mäta den kundupplevda utförandekvaliteten ombord på tågen och bussarna. Mätperioden sträcker sig under perioden februari-april med eventuell möjlighet till förlängning. Tjänsterna varierar från deltid till heltid och arbetstiderna är varierande, måndag till söndag.


Vi söker dig som är noggrann, stresstålig med hög arbetsmoral. Vidare trivs du med att jobba självständigt och ha personligt ansvar för ditt arbetsområde. Har du arbetat med liknande undersökningar tidigare är det meriterande erfarenheter. Vi söker personer som kan utgå från just Ystad. Vi söker även personer som kan utgå från Lund, Malmö, Simrishamn, Trelleborg, Kristianstad, Hässleholm, Osby, Helsingborg, Ängelholm, Eslöv eller Höör.

Academic Search Jobfinder har sedan 2003 organiserat och genomfört omfattande marknadsundersökningar ombord på bussar och tåg för Skånetrafiken. Resultatet av undersökningarna används som underlag för strategiska beslut som påverkar resenärer över hela länet.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
8 januari 2019
Sista ansökningsdag
23 januari 2019