Lediga jobb 95
11 januari 2019

Matematik och naturkunskapslärare till Praktiska i Ystad

Praktiska Gymnasiet
Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb. 

Om tjänsten

Vi söker en matematik- och naturkunskapslärare som kan börja sin tjänst i slutet av april. Självklart söker vi en behörig lärare och om du är behörig är detta en tillsvidaretjänst på 100%. Är du inte behörig är det en visstidsanställning.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start enligt överenskommelse.

 

Din bakgrund

Du är utbildad och legitimerad lärare i matematik och naturkunskap på gymnasiet. Du tycker om utmaningar och har ett stort elevfokus. Våra elever håller inte alltid med om att matematik är bland det roligaste som finns. Men, de behöver matematiken för sitt framtida yrke - så du behöver kunna motivera dem att läsa matematik. De kopplar inte heller ihop "hållbart samhälle" med naturkunskap och sin framtida yrkesroll, så det behöver du göra. Du längtar efter ett jobb med trevliga kollegor, som gärna diskuterar både problemställningar och lösningar.

Vi jobbar på en liten skola med 175 elever och 25 personal. Det innebär att  alla hjälper alla och du är en allt i allo. 

 

 

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 1:a mars. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Gert-Ove Sigurdhsson på 0761-383738 eller via mail gert-ove.sigurdhsson@praktiska.se Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
11 januari 2019
Sista ansökningsdag
28 februari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid