Lediga jobb 95
11 januari 2019

Elektriker Larm och Brandskydd

HIREQ AB
Om kunden:

Acriplan teknik skapar olika lösningar för tekniska problem åt företag och privatpersoner. Vi erbjuder olika tekniska lösningar inom bl.a. internet- och nätverk, säkerhetsutrustning, mätutrustning och dokumentation av byggnader och terräng genom drönarflygning. Acriplan teknik är en del av Acriplan och kan bl.a. erbjuda ytterligare tjänster inom brandskydd som t.ex. termografering och brandlarm för att öka tryggheten och förebygga brand i utrustning, maskiner och fastigheter. Har ni ett tekniskt problem som behöver lösas eller en idé för er verksamhet är ni välkomna att kontakta oss. Vi har utbildade, kompetenta och kreativa medarbetare som kan hjälpa er.

Arbetsbeskrivning:

Som elektriker & larmtekniker hos oss på Acriplan kommer du att arbeta inom el-sidan med installationer och service av säkerhetsprodukter inom brand- och larmskydd. Arbetsuppgifterna innefattar det mesta från kabeldragning och installationer till funktionstester av centraler och allt däremellan. Arbetet är omväxlande med företagskunder inom många olika branscher och uppdrag av varierande karaktär. Våra kunder finns inom såväl tjänste- och producerande företag till säkerhetsklassade unika objekt. Du kommer i stort sett uteslutande arbeta i Skåne och arbetet är förlagt till dagtid. Tjänsten erbjuder såväl självständiga arbetsuppgifter som uppdrag tillsammans med dina kollegor.

Profil:

Du har relevant teknisk utbildning på minst gymnasienivå i form av t ex larm/tele eller som elektriker. Då du har tät och daglig kontakt med våra kunder behöver du ha ett sätt som är tillmötesgående, professionellt och som kännetecknas av hög kvalitet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vår bransch alternativt närbesläktade områden såsom exempelvis fastighetsbranschen. Du är van vid teknik och tycker om att visa framfötterna och att lära dig. Likaså ser du fram mot ett flexibelt arbete där du har möjlighet att få röra dig ute hos våra kundföretag i regionen. För tjänsten krävs att du är utbildad elektriker men du behöver inte ha fullgjort dina timmar. Då du kommer att arbeta med säkerhetsklassade objekt kommer vi behöva göra ett utdrag från belastningsregistret. Körkort B är ett krav.

Denna rekryteringsprocess:

I denna rekrytering samarbetar Acriplan med HIREQ. För frågor kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. I denna rekrytering kommer vi att tillämpa ett löpande urval. Detta betyder att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför ansöka så snart du har möjlighet. Vi ser fram mot din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
11 januari 2019
Sista ansökningsdag
30 januari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid