Lediga jobb 142
17 januari 2019

Språkledare i italienska i Ystad/Simrishamn

Medborgarskolan
Medborgarskolan är ett studieförbund som bl.a. anordnar kurser och skapar mötesplatser för alla som söker kunskap, utveckling och upplevelser! Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är individen i centrum, utveckling i samverkan, ömsesidig respekt och kunskapens egenvärde.

Vi finns i hela Sverige, med kurser inom språk, ateljé & hantverk, data/IT, kropp & själ, navigation, dans & teater, ekonomi & företagskunskap, djur & natur, samhällskunskap, foto & film, sång & musik, mat & dryck och teknik.

Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Vi söker dig som har kunskaper främst inom italienska men även andra språk är av intresse. Undervisningen sker på alla nivåer – från nybörjare till avancerad konversation. Vår nivåinplacering utgår ifrån den Europeiska nivåskalan. Kurserna brukar vara ca 10 veckor långa och ca 2 studietimmar åt gången (en studietimma = 45 min). Vi söker ledare till Ystad och Simrishamn, varmt välkommen in med din ansökan.

Att vara ledare hos oss innebär att du är en självgående och engagerande kursledare som är genuint intresserad av ämnet. Du är uppmärksam på deltagarnas intresse och behov. Din kreativitet i rummet är av stor vikt! Vi bedriver vår kursverksamhet med fokus på deltagarna och det är viktigt att du är tillgänglig i tid/geografi. Din pedagogiska förmåga och ditt sätt att inge förtroende och trygghet sätts på prov på olika sätt i olika kurser. Du har möjlighet att påverka kursutbudet med dina idéer och kanske även kan vara kursledare i andra kurser/ämnen, även på avancerad nivå. Viss administration ingår, i form av närvarolistor. Vi erbjuder kompetensutveckling och utbildningar som är en av dina löneförmåner för dig som ledare på Medborgarskolan.

Ersättning utgår per timme enligt avtal. Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällar och viss mån även helger.

Ansökan via reachme.

 

Kontakt
Emelie Knast, ansvarig för språkverksamheten i södra Skåne.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Emelie på emelie.knast@medborgarskolan.se

Ytterligare uppgifter

Annonserat
17 januari 2019
Sista ansökningsdag
29 april 2019
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid