Lediga jobb 142
25 januari 2019

Sommarvikarier till FoS- avdelningen (LSS)

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.ARBETSUPPGIFTER
Avdelningen för Funktionsnedsättning och Socialpsykiatri söker sommarvikarier till boende, boendestöd, korttidsboende för barn.

Arbetet innebär individuellt bemötande där varje brukare får det stöd och den omvårdnad som efterfrågas. En del av arbetet består av omvårdnad, men också pedagogiskt motivationsarbete med syfte att brukarna ska uppnå ökad självständighet och mer inflytande över sin vardag. Du arbetar med hög grad av självständighet och utför ditt uppdrag under stort ansvar. Det förekommer både dag-, kvälls- och helgtjänstgöring samt nattarbete. Omfattningen på sommarvikariaten är heltid/deltid.

I rollen ingår också städning, tvätt, inköp och medicingivning efter delegation från sjuksköterska.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• har omvårdnads- eller barn- och fritidsprogrammet, social eller pedagogisk utbildning, gärna erfarenhet av psykiatri

• har en positiv människosyn

• är flexibel och tar ansvar för dina arbetsuppgifter

• i vissa fall krävs körkort.

Ange i din ansökan om du har önskemål om arbetsplats.


ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
25 januari 2019
Sista ansökningsdag
29 april 2019
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid