Lediga jobb 115
30 januari 2019

Anestesisjuksköterska till Division Kirurgi i Ystad

Region Skåne, Skånevård Kryh, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Ystad är ett akutsjukhus med brett utbud av specialiserad vård. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med kvalitet och tillgänglighet, helhetssyn och omtanke som kännetecken. Lasarettet i Ystad genomför årligen cirka 5000 operationer inom såväl akut som planerad verksamhet. Operationsverksamheten innefattar allmän kirurgi, gynekologi, urologi, ortopedi samt Öron-näsa-hals. Arbetet är omväxlande och intressant i en välkommande arbetsmiljö på vår operationsavdelning, med god stämning och höga ambitioner. Medarbetarnas aktiva engagemang att påverka avdelningens utveckling är en del i vårt sätt att arbeta. Det är viktigt att du är engagerad i ditt yrke, trivs i ett omväxlande och prestigelöst klimat samt vill vara med och bidra till vår goda vårdkvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Nu vill vi förstärka våra team med en anestesisjuksköterska.

Som anestesisjuksköterska kommer du att arbeta i team och utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter för en anestesisjuksköterska som till exempel pre- och perioperativ anestesisjukvård, beredskap och ambulanstransport. Vidare innefattar tjänsten att serva våra vårdavdelningar då vi är knutna till akutlarm. Du ansvarar också för att hjälpa till vid transporter mellan olika sjukhus.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För tjänsten krävs vidareutbildning inom anestesisjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser gärna att du har vana av att arbeta med datorer och behärskar Officepaketet, främst Word och Excel. Som person söker vi dig som är engagerad och kvalitetsmedveten. Du är flexibel och har förmåga att snabbt kunna ställa om till nya förutsättningar. Vidare har du en god förmåga att arbeta både i team och självständigt. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och gott bemötande av såväl patienter som arbetskamrater.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
30 januari 2019
Sista ansökningsdag
27 februari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid