Lediga jobb 115
31 januari 2019

Sommarvikarier - Sjuksköterskor

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.


ARBETSUPPGIFTER
Du erbjuds ett sommarvikariat heltid/deltid på ett av kommunens särskilda boenden eller inom ordinärt boende.
Som sjuksköterska ansvarar du för en personcentrerad vård, du planerar och utvecklar vården tillsammans med enhetschefer, kollegor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, omvårdnadspersonal och externa vårdgivare.
Dokumentation sker i ProCapita+


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har arbetet några år som sjuksköterska, har du specialistutbildning inom vård av äldre, ser vi det som en merit. Du är trygg, noggrann, ansvarsfull och självständig i din roll.
Du har god kommunikativ och motiverande förmåga. Du är positiv och tar ansvar för en god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du har ett gott bemötande och är positiv till nya utmaningar.
Stor vikt lägges vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
31 januari 2019
Sista ansökningsdag
30 mars 2019
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid