Lediga jobb 115
1 februari 2019

Undersköterska sökes till Bellevue Särskilda Boende

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är porten till framtiden och omvärlden. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Allt som allt en god miljö för kreativitet. Här kan du bo i den medeltida stadskärnan, på öppna landsbygden eller kanske nära havet. Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö, erbjuder en rökfri arbetsplats samt möjlighet till friskvård.

Bellevue särskilda boende består av 58 enrumslägenheter med varierande storlek och utseende. Boendet ligger i två plan och är beläget norr om centrum i ett idylliskt vackert område. Bellevue har en stor trädgård som är anlagd med bra promenadstråk, där alla sinnen hos besökaren ska stimuleras, utan trafik runt hela huset.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska i Ystads kommun arbetar du enligt socialtjänstlagen med att bevara och utveckla brukarens egna resurser utifrån ett salutogent synsätt. De biståndsbedömda insatserna består av personlig omvårdnad, städ, måltidsinsatser, ledsagning etc. samt HSL-delegerade arbetsuppgifter så som läkemedelshandräckning. Du ska bidra till att skapa en trivsam atmosfär för brukarna. Tunga lyft kan förekomma och ensamarbete förekommer.

Bellevue särskilda boende söker en undersköterska som kommer att arbeta som personlig assistent åt en brukare, i samarbete med annan ordinarie personal. Brukaren har särskilda behov och du kommer att läras upp av erfarna kollegor. Du kommer att arbeta dagar och kvällar enligt ett rullande schema.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Det är ett krav med tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du ska ha en professionell inställning, vara lyhörd, ansvarstagande och serviceinriktad. Du har lätt för kommunicera och samarbeta samt ser utveckling och nya förutsättningar som en positiv utmaning.

Med din tidigare erfarenhet har du en trygghet i din yrkesroll och förmågan att ta det ansvar som krävs och bidra till en god stämning och stabilitet i personalgruppen.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
1 februari 2019
Sista ansökningsdag
23 februari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid