Lediga jobb 115
4 februari 2019

Butikssäljare

HIREQ AB
Om Sahlins Kläder:

Sahlins Kläder i Tomelilla är en av Skånes största butiker för yrkeskläder. Familjeföretaget grundades 1982 och fanns då i en numera riven fastighet på Norregatan i Tomelilla. Butiksytan var endast 60 kvm och de anställda 3st. Några år senare, 1986, gick flytten till apotekets f d lokaler på Torget. Trots att man så småningom kunde utöka lokalytan blev det trångt och 2006 flyttade Sahlins kläder till egna och nybyggda lokaler vid Svamparondellen. När tankarna på att även starta en industritvätt dök upp, påbörjades en utbyggnad på 1200 kvm som stod färdig i november 2014.

Arbetsbeskrivning:

Sahlins kläder söker nu en serviceminded butikssäljare som har kundens bästa för ögonen. Du kommer att arbeta i vår butik i Tomelilla där kunderna är såväl privatpersoner som företagare. Vårt stora sortiment består av hela bredden från arbets- och skyddskläder, profilering, tryck och broderi. Du kommer att ta hand om våra kunder och ge dem den höga service som vi på Sahlins alltid har som mål att leverera. I arbetsuppgifterna ingår allt från kundbemötande till rådgivning och offert till att trycka loggor åt såväl företagskunder som möhippor. Hos oss erbjuder vi kort sagt hela bredden! Våra öppettider är vardagar 9-18 och lördagar 9-13.

Profil:

Vi söker dig med fallenhet att ge kunden den bästa upplevelsen! Du personifierar uttrycket "Kundservice" och har alltid kundens behov och önskemål i centrum. Vi tror att du trivs bäst i en miljö där du får möjlighet att arbeta varierat och ges utrymme att göra det som behövs göras. Du kommer bäst till din rätt när situationen kräver att varor skall packas upp, offerter skall skrivas samtidigt som tre kunder väntar på just din uppmärksamhet. Genom att behålla lugnet och prioritera rätt så har du förmågan att hålla de där bollarna i luften på ett sätt som gör att du skiljer dig från mängden. I den perfekta av världar kan du till och med tycka att inventering är ett behagligt avbrott i vardagen.

Denna rekrytering:

I denna rekrytering samarbetar Sahlins kläder med HIREQ. För ytterligare frågor kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 februari 2019
Sista ansökningsdag
27 februari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid