Lediga jobb 115
3 februari 2019

Mystery Shopper

Daymaker AB
Vill du vara med och påverka kundbemötandet inom svensk handel? Vill du få betalt för att besöka butiker, bilhandlare, optiker och restauranger?
Nu har du chansen för hos oss får du faktiskt det!

Daymaker AB är ett företag som har specialiserat sig på mätning av kundupplevelser och kundmötet med hjälp av Mystery Shopping men även andra metoder och vi söker nu mystery shoppers över hela landet för uppdrag hos oss.

Arbetet som mystery shopper är ett spännande och flexibelt extraarbete som passar perfekt för dig som studerar eller har tid över och vill tjäna lite extrapengar. Vi har en mängd olika uppdrag som alla ser olika ut, men det vanligaste är att du som mystery shopper ska besöka en butik och anonymt observera hur butiken och personalen bemöter dig som kund. Vi använder sen dina svar för att hjälpa företaget att utvecklas och bli ännu bättre på sitt kundbemötande.

Detta är ett viktigt jobb för den fortsatta utvecklingen av svensk butikshandel.

Vi söker dig som är noggrann, observant och van att arbeta självständigt under eget ansvar. Du behöver även vara pålitlig och engagerad i de jobb du utför.
Vi är en internetbaserad arbetsgivare och jobbar via ett lätthanterligt datasystem och den främsta kommunikationen sker via våra dataportaler.

Arbetet kräver att du behärskar svenska i tal och skrift. Då du arbetar ensam och kan komma att hantera pengar behöver du ha fyllt 18 år.

Daymaker är ett företag som specialiserat sig på kundbemötande och mystery shopping. Genom våra mystery shoppers ute i landet kan vi hjälpa företag att bli bättre i sitt bemötande mot kunder och därigenom utvecklas och bli bättre!
Daymaker ska vara den bästa rådgivaren avseende kundmötet i syfte att hjälpa våra kunder att nå bättre affärsmässiga resultat. Varje aktivitet ska mätas och varje råd ska komma från mätresultat och vår kunskap och erfarenhet.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
3 februari 2019
Sista ansökningsdag
25 februari 2019