Lediga jobb 115
6 februari 2019

Psykolog till allmänpsykiatriska mottagningen i Ystad

Region Skåne, Psykiatri och Habilitering, Psykiatri
Gör skillnad. Varje dag.

Förvaltningen Psykiatri och Habilitering erbjuder Skånes befolkning ett samlat specialistpsykiatriskt vårdutbud inom Allmänpsykiatri, Barn- och Ungdomspsykiatri och Rättspsykiatri.

Verksamheten har en gedigen anknytning till Lunds Universitet och andra lärosäten i regionen. Verksamhetsområde (VO) Vuxenpsykiatri Kristianstad bedriver specialistpsykiatri i Ystad, Simrishamn, Bromölla, Hässleholm, Kristianstad, Osby och Perstorp.

Allmänpsykiatriska mottagningen i Ystad har ett upptagningsområde som omfattar Ystad, Sjöbo samt Skurups kommun. Mottagningens uppdrag omfattar framförallt psykiatrisk bedömning/utredning och behandling i form av läkemedelsbehandling, psykoterapi (psykodynamisk eller kognitiv psykoterapi) samt gruppbehandling. Vi är cirka 40 medarbetare på mottagningen fördelat på psykiatriker, psykologer, sjuksköterskor, socionomer, skötare, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinska sekreterare. Vi arbetar i tvärprofessionella team för att på bästa sätt tillgodose patientens behov.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två legitimerade psykologer till allmänpsykiatrin i Ystad!

Dina arbetsuppgifter som legitimerad psykolog är framförallt att behandla, bedöma och utreda patienter utifrån gränssnitt och uppdrag för specialiserad psykiatri. Du arbetar både självständigt och i team med övriga yrkeskategorier, och kommer även vara delaktig i gruppverksamhet.

Vi erbjuder dig en stimulerande miljö med stora möjligheter att påverka arbetet på mottagningen. Utöver handledning, ser vi fortbildning och kurser som viktiga verktyg för att utveckla kompetensen på enheten och verksamhetens pågående förbättringsarbete ger dig stora möjligheter till utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

För att vara aktuell för rollen behöver du har erfarenhet av och intresse för både psykologiska behandlingar samt neuropsykiatriskt utredningsarbete. Vi ser gärna att du är leg. psykoterapeut inom PDT, KBT och/eller övriga behandlingsmetoder. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vuxenpsykiatrin och intresse av att arbeta med patienter med komplexa trauman.

Som person tror vi att du är engagerad, ansvarstagande och initiativtagande. Vi värdesätter särskilt en god samarbetsförmåga ur ett tvärprofessionellt perspektiv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer ske innan anställning. I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
6 februari 2019
Sista ansökningsdag
26 februari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid