Lediga jobb 115
6 februari 2019

Extrapersonal till Fonus i Ystad

Fonus
Vi söker nu extrapersonal som kan arbeta vid behov samt under perioder vid högre arbetstoppar. Arbetstiden kan därför variera både i tid och i sysselsättning. Vi arbetar i ett kundområde som består av kontor i Ystad, Trelleborg och Vellinge.

Din del i helheten
Fonus är ett rikstäckande företag med framtidstro, stark vi-känsla och viljan att utvecklas. Rollen innebär att du kommer att hantera uppdrag kring en begravning vilket kan innebära kontakt med kunder, kyrkor, blomsteraffärer och myndigheter. Arbetsuppgifterna kan också vara som representant vilket innebär en värdig hantering av den avlidne vid hämtning, svepning och kistläggning samt representera vid förrättningar i kyrkor och kapell. Beredskap förekommer under obekväm arbetstid.

Arbetsuppgifterna är kundorienterade varför vi söker dig som är utåtriktad, har känsla för service och kan skapa förtroende. Vidare värdesätter vi att du är noggrann, initiativrik och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. I arbetsuppgifterna förekommer en del tunga lyft.

Vi som jobbar här samarbetar mycket med varandra och som medarbetare har du alltid dina arbetskamrater nära till hands. Vi drar nytta av varandras kunskaper och personliga egenskaper och vi sätter stort värde vid att våra kollegor har olika bakgrunder.


Vad rollen kräver
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande och tidigare erfarenhet av kundservice eller arbete inom vården. Det viktigaste är att du har rätt personliga egenskaper framför erfarenhet. Alla aktiviteter dokumenteras i vårt säljstödsystem, varför god datavana och kunskaper i Officepaketet är ett krav. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i ytterligare språk utöver svenska är meriterande. Vi tänker i första hand på dig som pensionär, men även dig som har möjlighet till en bisyssla vid sidan av annan anställning.


För tjänsten krävs B- körkort. Innehar du truckkort är detta en fördel.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lisbeth Hansson, Kontorschef, Tfn: 0411-729 20
Katrin Johansson, Facklig företrädare Handels, Tfn: 0454-128 30


Läs mer om oss och sök tjänsten via vår hemsida senast den 28 februari.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
6 februari 2019
Sista ansökningsdag
27 februari 2019
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Deltid