Lediga jobb 115
5 februari 2019

Personlig Assistent

MejDej-kooperativet
Personlig assistent i Ystad
Referensnummer: 229-2019

MejDej-kooperativet är ett brukarkooperativ vars ändamål är att ge assistansberättigade medlemmar möjlighet till en självvald och självstyrd personlig assistans. För att möjliggöra detta åtar sig MejDej-kooperativet arbetsgivarskapet för medlemmarnas personliga assistenter. Medlemmarna väljer själva sina assistenter, schemalägger assistenterna samt bestämmer över arbetsinnehåll. Vi vill ha en god kompetens hos våra anställda och vi är måna om att såväl medlemmar som anställda, ska känna sig tillfreds med oss som assistanssamordnare och arbetsgivare.
Som anställd har du möjlighet att ta del av de utbildningar som vi erbjuder våra anställda samt subventionerad friskvård. Du kan hitta mer information på vår hemsida www.mejdej.se
MejDej-kooperativet har tillstånd enligt Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO). Kooperativet har ca 450 anställda assistenter.

Jag är en kvinna på 74 år med halvsidig förlamning som behöver din hjälp i stort som smått i min dagliga livsföring vilket bland annat innebär personlig hygien och andra förekommande uppgifter i hemmet.
Du som söker är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du är lyhörd på mina behov och önskemål och respektera hur jag vill ha det, men samtidigt vill jag att du peppar mig, de dagar humöret inte är på topp.
Jag gillar att vara ute i naturen och umgås med familjen.

Jag behöver nu en vikarie som kan hoppa in när mina ordinarie assistenter är sjuka eller vill vara lediga.

Ansökan ska innehålla: personligt brev, meritförteckning, referenser och eventuella lönekrav. Före erbjudande om anställning måste utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Rekrytering kommer att påbörjas innan sista ansökningsdag.
Tillträde snarast.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
5 februari 2019
Sista ansökningsdag
17 mars 2019