Lediga jobb 115
7 februari 2019

Sommarvikarie till Bemanning- och Trygghetsenheten

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Bemanning- och Trygghetsenheten bemannar all kortidsfrånvaro inom Hälsa, Vård och Omsorg samt hanterar trygghetslarmen i Ystads kommun. Dessa uppdrag utförs alla dagar i veckan, vardag som helg inklusive helgdagar. Som vikarie hos oss kommer du att arbeta inom båda enheterna.

Som larmsamordnare installerar och felsöker du trygghetslarm hemma hos brukare. Tjänsten innebär även att kontrollera driften av larmen och du kommer samarbeta med hemtjänsten i kommunen.

Som Bemanningsassistent arbetar du både med timanställda vikarier samt tillsvidareanställda undersköterskor i vår bemanningspool.
Verksamheten har som ansvar att bemanna samtliga enheter inom Hemtjänst och Särskilt boende i Ystads Kommun. Vi har ett nära samarbete med enhetschefer och samordnare.

Att arbeta på Bemanning- och Trygghetsenheten innebär ett högt arbetstempo som kräver att du arbetar lösningsfokuserat och med känsla för detaljer. Det ställer stora krav på servicekänsla och ett gott bemötande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig som är positiv, glad och har känsla för service. Du ska vara bekväm med att arbeta administrativt då datorn kommer att vara ditt främsta verktyg. Då du dagligen har kontakt med flertalet personer via telefon, mail och personliga möten behärskar du det svenska språket mycket väl. Teknikintresse är en fördel och körkort ett krav då du i rollen som larmsamordnare besöker brukare i hela kommunen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker nu dig som vill arbeta hos oss under våren och sommaren. Du börjar med introduktion på ca 50% i april fram till sommarperioden då du under veckorna 26-33 jobbar 100%.ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
7 februari 2019
Sista ansökningsdag
2 mars 2019
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid