Lediga jobb 115
8 februari 2019

Boendestödjare

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som boendestödjare är ditt primära uppdrag att ge individen stöd, service och omvårdnad i individens hem. Arbetet ska genom uppsatta mål och överenskommelser i genomförandeplan leda till ett så självständigt liv som möjligt. Du arbetar till stor del ensam med individen i dennes hemmiljö och till viss del ute i samhället. Du arbetar återhämtningsinriktat, utifrån Case management där fokus ligger på det friska hos individen och arbetet läggs upp utifrån behov, förutsättningar och önskemål. Samverkan med hälsa- och sjukvård, försäkringskassa och liknande aktörer förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi erbjuder ett utvecklade arbete för dig som kan samarbeta med andra, vara lösningsfokuserad och kreativ i att hitta strukturer för att skapa ett så självständigt liv som möjligt för individen. Du ingår i ett lag med andra boendestödjare.
Vi söker dig som har utbildning till undersköterska med inriktning på psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
8 februari 2019
Sista ansökningsdag
27 februari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid