Lediga jobb 115
8 februari 2019

Säljare - Ystad

KappAhl
Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.

Till vår butik i Ystad söker vi en serviceinriktad säljare på 20 timmar i veckan till ett vikariat!

SÄLJARE PÅ KAPPAHL

Vi på KappAhl arbetar alltid med kunden i fokus. Som säljare tar du initiativ till kundmöten där du hjälper och inspirerar kunderna till köp. Du skapar merförsäljning genom att ge konkreta köpförslag och informerar om aktuella kampanjer och erbjudanden. Tillsammans med ditt team har du ansvar för den dagliga försäljningen och arbetar proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET

Socialt utåtriktad, älskar att ta kontakt med nya människor
Brinner för sälj och service, har som målsättning att ge kunden den bästa shoppingupplevelsen
Drivs av att nå uppsatta mål och att ta ansvar
Talar svenska och engelska obehindrat
Butikserfarenhet är starkt meriterande, särskilt inom modebranschen
Utbildning inom handel är ett plus
KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra lik, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

VAD VI ERBJUDER

Tjänsten är ett vikariat med start 4 mars till och med 31 augusti med möjlighet till förlängning, på 20 timmar i veckan med varierande arbetstid. 

På KappAhl får du en arbetsplats där medarbetarna trivs! KappAhl-andan handlar om gemenskap och kreativitet, om mod och positiv energi. 

ANSÖKAN Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Ulrika Andersson på 0411 13560. 

Din ansökan ser vi fram emot snarast då vi kan tillämpa löpande urval, men senast den 20 februari 2019.  Vi tar inte emot ansökningar i butik, men l äs gärna mer om vår arbetsplats och ansök till tjänsten på  www.kappahl.se/lediga-jobb

Ytterligare uppgifter

Annonserat
8 februari 2019
Sista ansökningsdag
19 februari 2019
Varaktighet
3 - 6 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid