Lediga jobb 115
8 februari 2019

Lokförare Pågatåg Ystad

Arriva Sveriga AB
I många tusen skåningars vardag är Pågatågen en självklar del. Sedan 2007 har Arriva Tåg på uppdrag av Skånetrafiken framgångsrikt drivit Pågatågstrafiken.

Pågatågen trafikerar 70 stationer i Skåne och ytterligare ett tiotal till i Blekinge, Småland och Halland. Vi har i dagsläget ca 500 medarbetare fördelade på våra stationeringsorter i Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Ystad och Trelleborg.


Arriva Pågatågen söker lokförare till Ystad  

 

Om tjänsten 

Arriva Pågatågen behöver förstärka bemanningen och söker nu lokförare till stationeringsort Ystad. 

Arbetet som lokförare hos Arriva Pågatågen innebär tjänstgöring under alla dygnets timmar samt helger men utan att behöva övernatta på annan ort. Det innebär också att ge resenärerna en positiv upplevelse och att tänka framåt för att tillsammans skapa ett bättre Arriva. Du är en viktig del av det team som har ansvaret för att med säkerhet och kvalitet i fokus säkerställa att kunden får en god upplevelse under resan och att denne kommer fram till ankomstplatsen i utsatt tid och att inspirera till att fler åker kollektivt.  

Din bakgrund 

Som lokförare hos oss är det en självklarhet att du är positiv, stabil och att du har en hög arbetsmoral. Du bidrar till att skapa en god och respektfull stämning bland personalen. Du är en lugn person som har förmågan att hålla huvudet kallt i pressade situationer och störningar. Som person ska du vara självständig samtidigt som du samarbetar med dina kollegor och att du sätter en ära i att alltid leverera ditt bästa. 

Examen som lokförare är ett krav och det är mycket meriterande om du har utbildning i fordonstypen X61. Vidare krävs att du uppfyller Transportstyrelsens föreskrifter och krav. 

Din utveckling är viktig för oss 

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell och internationell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen och där din utveckling är viktig för oss. 

Ansökningsprocess 

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2019-02-24. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Benny Persson via mejl benny.persson@arriva.se eller telefon 0766-448058 

Välkommen med din ansökan, du söker tjänsten genom att klicka på länken nedan. 

 


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
8 februari 2019
Sista ansökningsdag
23 februari 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid