Lediga jobb 115
10 februari 2019

Marknadskommunikatör

HIREQ AB
Arbetsbeskrivning:

Vår marknadskommunikatör kommer att vara tjänstledig under 1 år och därför söker vi någon som kan fortsätta hennes arbete med synliggöra skolan och dess utbud. Du kommer att ansvara för att stärka och förmedla vår verksamhet och vårt varumärke till lämpliga målgrupper såsom elever, näringslivet och andra funktioner som är viktiga för skolans verksamhetsområde.

Som marknadskommunikatör kommer ditt huvudansvar vara att operativt arbeta med att öka efterfrågan på skolans utbud. Du kommer också att arbeta med såväl extern som intern kommunikation. Dina ansvarsområden är:

- att ha ett nära samarbete med skolledningen där ni utarbetar marknads- och kommunikationsplan.
- att arbeta med marknadsföring och events för attrahera sökande till skolan.
- att utforma och ta fram annonser och broschyrer, både i tryckt och digital form.
- att ansvara för skolans hemsida och företagets närvaro i sociala medier samt vårda och utveckla skolans varumärke.
- att vara behjälplig vid interna utbildningar inom kompetensområdet.
- att vara ansvarig för framtida events och andra arrangemang.

Profil:

Du har högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom marknadskommunikation eller motsvarande. Du har några års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst och har goda erfarenheter inom projektledning. Men är du nyutbildad, hungrig, har skinn på näsan men saknar erfarenhet hoppas vi att du söker ändå.

Som marknadskommunikatör hos oss får du möjlighet att arbeta i en organisation med stora ambitioner, god sammanhållning och möjlighet till att självständigt styra ditt arbetssätt. Du ska självklart vara engagerad, utåtriktad, initiativtagande och kreativ. Du är social, noggrann och har lätt att uttrycka dig i skrift på både svenska och engelska. Vi sätter stort värde vid att du kan trenderna inom viktiga marknadsföringskanaler och förstår vikten av att nå ut till respektive målgrupper på rätt sätt. Du har även kunskap inom Photoshop, InDesign och Illustrator och är van att hantera hemsidor.

Om Ystad Gymnasium:

Ystad Gymnasium är en gymnasieskola mitt i centrala Ystad. Vi har runt 1600 elever och ca 320 anställda. Ystad Gymnasium består av två olika lokaler, Park och Österport. Vi erbjuder nästan alla gymnasieprogram som finns, både högskoleförberedande och yrkesprogram. Vi jobbar för att varje elev ska kunna nå sin egen fulla potential!Läs mer om oss här: https://www.ystadgymnasium.se

Denna rekrytering:

I denna rekrytering samarbetar Ystad Gymnasium med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
10 februari 2019
Sista ansökningsdag
28 februari 2019
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Heltid