Lediga jobb 148
12 februari 2019

Administrativ samordnare med personalansvar

Work for you AB
Vill du arbeta i ett företag med tydliga värderingar, där människan är i fokus? Work for you stärker personer som står utanför eller vill ta nästa steg på arbetsmarknaden genom att sälja och leverera arbetsmarknadstjänster, vuxenutbildning, bemanning och rekrytering. Vi har varit en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen sedan 2007. År 2014 blev även utbildningsföretaget Infokomp en del av koncernen.

Läs mer på www.workforyou.se

Vi söker en administrativ samordnare med personalansvar till våra kontor Ystad/Lund, där vi bland annat ska utbilda vuxna till arbete och/eller högre utbildning i form av yrkes- och studieförberedande moduler (YSM) samt stötta arbetssökande på sin väg mot arbete och studier i form av Stöd och Matchning. Som administrativ samordnare med personalansvar har du en nyckelroll med sammanhållande ansvar över ditt område och för att koordinera det dagliga arbetet.

Beskrivning av tjänsten
Sammanhållande ansvar för och koordinering av det dagliga arbetet i våra tjänster. Du har ett helhetsansvar för dina leveransområden och för att den dagliga verksamheten fungerar. Ansvarar för att dina leveransområden ska bli lönsamt genom att vara en närvarande ledare samt arbetsleda och coacha medarbetarna.

Arbetsuppgifter

Som administrativ samordnare med personalansvar kommer du bland annat att:

• Ansvara för att den personal som arbetar med att leverera tjänsternas innehåll har kunskap om avtalet och kan säkra avtalsefterlevnad.
• Säkerställa och koordinera personella resurser.
• Ansvara över att tillhandahålla aktuell och efterfrågad dokumentation om utbildningens resultat, utförande och kvalitetssäkring, samt för rapportering till Arbetsförmedlingen.
• Stödja personalen genom att planera undervisning och studiematerial så att metoder och god praxis kring språkinlärning/annan inlärning sprids.
• Du sköter driften i det dagliga arbetet i ditt leveransområde.
• I rollen tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerhetsställer att god kvalitet uppfylls.
• Du är kostnadsmedveten och arbetar mot uppsatta mål och aktiviteter, både på företags-, kontor och individnivå.

Kvalifikationer

Tjänsten kräver minst fem års erfarenhet av samordning av arbetsmarknadsutbildning, förberedande utbildning på grundläggande nivå, vuxenutbildning eller gymnasieutbildning,

samt

- minst två års högskoleutbildning inom samhälls-, pedagogisk-, beteendevetenskap eller ekonomi

alternativt

- avslutad gymnasieutbildning samt någon form av utbildning på eftergymnasial nivå inom projektledning, administrativ samordning eller HR. 

Personliga egenskaper

Du är ansvarsfull, självgående och välstrukturerad vilket innebär att du organiserar och prioriterar mellan arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. I rollen som administrativ samordnare med personalansvar arbetar du nära kollegor, medarbetare såväl som deltagare, varför det är viktigt att du har lätt att kommunicera och samarbeta. Vidare är du flexibel för varierande arbetsuppgifter och är inte rädd för att prova något nytt. Som person bör du vara engagerad och utåtriktad med en positiv inställning. Du har förståelse för människors olika förutsättningar, ett stort tålamod och ett coachande förhållningssätt.

För att trivas hos oss är det en förutsättning att du delar och efterlever våra värderingar: Bemötande, Empowerment, Affärsmässighet och Professionalitet.

Övrigt

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller e-post, följ länken nedan för att registrera din ansökan redan idag.

Omfattning: Heltid
Start: Omgående eller enligt överenskommelse 
Ort: Lund

Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Roger Dürnberger, Lund
070 164 46 64
roger.durnberger@workforyou.se

Elin Smedberg, Huvudkontoret
elin.smedberg@workforyou.se
0766697099

Välkommen med din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
12 februari 2019
Sista ansökningsdag
30 mars 2019
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Heltid