Lediga jobb 148
17 februari 2019

Installationselektriker - Entreprenad

Boost Technical Power Sweden AB
Som elektriker inom entreprenad kommer du att arbeta i en varierande vardag där du ofta själv eller tillsammans med andra planerar, samordnar och utför dina entreprenaduppdrag och övrigt driftunderhåll. I dina arbetsuppgifter ingår även att rapportera eventuella avvikelser eller bristfälligheter i material och arbeten. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande.

Boost är ett tjänsteföretag inom el- och installationsbranchen. Vi har nu stor efterfrågan på elektriker.
Vi söker duktiga elektriker med utbildning från elprogrammet och som innehar ECY certifikat.
Som person är du noggrann och bra på att ta emot instruktioner. Du har en mycket god samarbetsförmåga och ett eget driv.
I ditt arbete kommer du ha mycket kundkontakt där social kompetens är viktigt för att skapa goda relationer och vara representativ för företaget.

Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, tar till dig ny teknik och är en problemlösare. Du är självgående som person och sätter dig snabbt in i nya situationer. Det är viktigt att du är kommunikativ, noggrann och brinner för yrket som elektriker. Du har ett strukturerat och noggrant arbetssätt och fungerar lika bra självgående som i team.

• Svenska i tal och skrift
• Utbildning inom elBoost Technical Power är ett tjänsteföretag som är specialister inom el-, telecom och larmbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet), samt goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort och brett kontaktnät.

PÅ Boost värdesätter vi noggrannhet och korrekt uppträdande i alla situationer utifrån företagets värderingar.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
17 februari 2019
Sista ansökningsdag
30 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid