Lediga jobb 148
19 februari 2019

Studie- och yrkesvägledare

Humanus Utbildning Syd AB
Humanus har ett tydligt jobbfokus i alla våra tjänster och vi söker dig som vill stötta och inspirera våra deltagare i deras väg mot en plats på arbetsmarknaden. Du är närvarande, lyhörd och resultatorienterad i arbetet med dina deltagare och tycker även om att arbeta utåtriktat.

Du är examinerad Studie- och yrkesvägledare samt har minst tre års erfarenhet av vägledning på minst halvtid.

Meriterande är erfarenhet av att vägleda akademiker eller en utbildning i Supported Employment.

Vi söker dig som brinner för att hjälpa våra deltagare att bli en del av arbetsmarknaden. Du genomför individuella studie- och yrkesvägledningssamtal med deltagaren, lyfter deltagarens intressen och förutsättningar, matchar deltagaren mot realistiska studie- och yrkesval, informerar deltagaren allmänt om arbetsmarknaden samt olika studievägar och yrkesområden. Du arbetar även med gruppvägledning samt ordnar studiebesök. I arbetet ingår dokumentation och administration.

Initialt arbetar du främst i de tjänster vi utför på uppdrag av Arbetsförmedlingen som ”Introduktion till arbete” och ”Stöd och matchning” men det kommer också vara aktuellt för dig att arbeta med andra uppdrag som t.ex. omställning, outplacement och arbetslivsinriktad rehabilitering som vi utför på uppdrag av företag, kommuner och organisationer.

Du kommer att vara stationerad i Ystad men vi förväntar oss att du vid behov även kan arbeta i Simrishamn.

Vi är rädda om din integritet. När du skickar en ansökan/CV till oss sparar vi den enbart så länge rekryteringsprocessen pågår. Om du inte är aktuell för tjänsten meddelar vi dig detta och raderar din ansökan/CV. Om du blir medarbetare hos Humanus kommer vi, i överenskommelse med dig, att spara ditt CV under tiden du är anställd hos oss.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
19 februari 2019
Sista ansökningsdag
22 mars 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid