Lediga jobb 148
21 februari 2019

Sommarpersonal till Kåseberga Fisk

Kåseberga Fisk

Om Kåseberga Fisk


Kåseberga Fisk startades 1968 av Leif Ahl och hans far och drivs nu av sonen Jimmy. Allt började i en liten byggnad vid havet men har under åren växt och gett utrymme för många roliga idéer. Vi fortsätter på samma sätt som det började, med härlig hantverksmat i kombination av gamla recept och nya spännande smaker. 

När Kåseberga lever upp på sommaren är det ett perfekt utflyktsmål för er som vill köpa en bit nyrökt fisk och sätta sig i backarna med utsikt över havet. Totalt finns cirka 400 sittplatser, alla med en fantastisk utsikt. På sommarmånaderna kan man boka bord på vår väldigt omtyckta skaldjursfrossa, eller på våra grillkvällar "Medelhavet möter Österlen". Nygrillad fisk precis vid stranden, ja 


Utöver rökeriet med tillhörande butik & servering levererar vi till olika butiker och restauranger, mest i Skåne än så länge. Det är trevligt att få synas på hyllorna runt om i landet och veta att vårt hantverk uppskattas både här och där.


Arbetsbeskrivning & Profil


Nu söker vi på Kåseberga Fisk personal till sommaren 2019! Säsongen sträcker sig från midsommar till och med augusti. Hos oss få du arbeta tillsammans med ett glatt och trevligt gäng. Du kommer arbeta med varierande och roterande arbetsuppgifter med allt från att göra mackor och grilla till kassa-arbete och sköta disken. Med andra ord, hos oss hjälps vi åt. 


Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att jobba med mat och/eller livsmedel. Som person är du serviceminded och tycker om att hugga in i det som behövs när det behövs. Du måste kunna kommunicera på svenska men även engelska då vi har många utländska turister på besök under sommarmånaderna. Då det är begränsade möjligheter att åka kollektivt behöver du ha möjlighet att ta dig till arbetsplatsen.


Denna rekryteringsprocess


Till dessa rekryteringar samarbetar vi med HIREQ. HIREQ kommer ta emot och administrera ansökningarna. Därefter sker intervjuerna på plats hos Kåseberga Fisk. För frågor kring dessa tjänster är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
21 februari 2019
Sista ansökningsdag
31 mars 2019
Varaktighet
Sommarjobb
Sysselsättningsgrad
Heltid/Deltid