Lediga jobb 148
28 februari 2019

Stödassistent - timvikariat

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker medarbetare för timvikariat till LSS servicebostad i Nybrostrand. LSS-bostaden har inriktning psykiatri.

Som stödassistent ger du stöd, omsorg och omvårdnad till brukare inom LSS med psykiatriska diagnoser. Vi arbetar utifrån lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. I arbetet ingår också städning, inköp, tvätt, matlagning, delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan utbildning som prövas likvärdig av arbetsgivaren Vi utgår från att du har erfarenhet av tydliggörande pedagogiskt arbete och lågaffektivt bemötande samt erfarenheten inom psykiatri.
Det är viktigt att du har stort intresse och engagemang för målgruppen, är lugn och stabil samt kan planera och genomföra arbetet självständigt tillsammans med dina kolleger.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort krävs. • Eftarenhet inom LSS och/eller psykiatri krävs.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
28 februari 2019
Sista ansökningsdag
29 april 2019
Varaktighet
3 - 6 månader
Sysselsättningsgrad
Deltid