Lediga jobb 148
1 mars 2019

PTP-psykologer inom Primärvård, flera orter

Region Skåne, Primärvården
Gör skillnad. Varje dag.

Genom att sätta patienten i fokus och agera i enlighet med våra värdeord kvalitet, omtanke och handlingskraft är vår vision att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Våra verksamhetsmål utgår från fyra perspektiv patient, verksamhet, medarbetare och ekonomi. Vi har idag runt 200 arbetsplatser och 3500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid. Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig!

Här kan du läsa mer om praktisk tjänstgöring för psykologer (PTP) inom Region Skåne: https://bit.ly/2Nf93LB

ARBETSUPPGIFTER
Inom Region Skåne arbetar cirka 500 psykologer. Vi söker nu fem PTP-psykologer till följande verksamheter: vårdcentralen i Ystad, Ramlösa, vårdcentralen Måsen i Lund, Örestadsklinikens vårdcentral i Malmö och Brahehälsan Löberöd.

Region Skåne erbjuder dig en individuellt anpassad PTP där du tillsammans med handledare utformar din tjänstgöringsplan med utbildningsinslag. Genom vår bredd, omfattning och mångfald får du möjlighet att delta i seminarier, studiebesök och temadagar inom flera områden.

Att vara PTP-psykolog hos oss innebär att arbeta med utredningar, bedömningar och behandlingsarbete. I arbetet förekommer även teamkonferenser, konsultationer och samverkan med andra vårdgivare. Som PTP-psykolog får du handledning under hela utbildningsåret.

KVALIFIKATIONER
För att vara behörig sökande till PTP-tjänsterna ska du kunna uppvisa svenskt psykologexamensbevis senast vid tillträdesdagen i början på september 2019. Du som studerat till psykolog i annat land än Sverige ska uppvisa beslut från socialstyrelsen om att göra PTP och vi ber dig därför bifoga detta i din ansökan.

Dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som med ett stort engagemang vill bidra till och utvecklas inom vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värderar bland annat egenskaper såsom god samarbetsförmåga och ett gott och professionellt bemötande.

I din ansökan ber vi dig ange vilka placeringar du är intresserad av. Överväg ditt önskemål om placering, tänk på att det är hårdast konkurrens i Malmö/Lund. Vänligen motivera i ditt personliga brev.

Vid eventuell anställning kan kontroll mot misstanke-och belastningsregistret bli aktuellt.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
1 mars 2019
Sista ansökningsdag
24 mars 2019
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Heltid