Lediga jobb 148
1 mars 2019

Sopmaskinsförare/chaufför

Ystads kommun, Samhällsbyggnad
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
ARBETSUPPGIFTER
Som sopmaskinsförare/chaufför är du en av oss som håller rent på kommunens allmänna ytor. Du blir ett av våra ansikten utåt, då du utför ditt dagliga arbete bland kommunens invånare och besökande.
Arbetet består av maskinsopning av bland annat gator, vägar, cykel- och gångvägar. Beställningsarbeten från vägföreningar och företag förekommer.
Vintertid ingår halk- och snöbekämpning. Skötsel, tvätt, underhåll och småreparationer av maskin och transportmedel ingår i arbetsuppgifterna.
Inhopp som sjuk- och semestervikarie på avfallshämtningen kommer att förekomma.

KVALIFIKATIONER
För arbetet krävs att du förutom körkort B även har minst körkort C, giltigt YKB och är intresserad av maskiner och underhåll.
Som person ska du vara driven, kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ då mycket av arbetet sker på egen hand. Även god samarbetsförmåga krävs, då delar av arbetet sker tillsammans med dina kollegor. Eftersom arbetet tidvis kan vara krävande förutsätter vi att du har god fysik och att du tycker om att vara utomhus oavsett väder.
Du ska behärska svenska i tal och skrift. Du är noggrann och mån om att hålla hög kvalitet i det arbete du utför. Då du i arbetet möter både kommuninvånare och besökande, förväntar vi oss att du har ett trevligt sätt och bemötande, är serviceinriktad, ansvarstagande och flexibel. Personlig lämplighet väger tungt.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
1 mars 2019
Sista ansökningsdag
23 mars 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid