Lediga jobb 148
4 mars 2019

Medicinsk sekreterare, Gynekologimottagning och Specialistmödravård, Ystad

Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

Lasarettet i Ystad har bland annat gynekologi och förlossningsvård som profilområde. Gynekologimottagningen har cirka 5000 läkarbesök per år och gör även mindre polikliniska ingrepp. På mottagningen handhar vi medicinska aborter till och med vecka 9. Hos oss arbetar 14 medarbetare varav en undersköterska, två barnmorskor, två sjuksköterskor tillika operationskoordinator, två kuratorer samt fyra medicinska sekreterare. På Specialistmödravården har vi två barnmorskor och en undersköterska. Inom enheten bedrivs intressanta förbättringsarbeten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill bli vår nya kollega på Gynekologimottagningen. Hos oss får du en bred kompetens och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

I rollen som medicinsk sekreterare skriver du journaldiktat, arbetar i kassan och ansvarar för ett eget område på mottagningen samt utför andra uppgifter som är vanligt förekommande för en medicinsk sekreterare.

På enheten arbetar vi med RAK, rätt använd kompetens, och du som medicinsk sekreterare är mycket viktig i detta arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH alternativt motsvarande utbildning till medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du goda kunskaper i Melior och Obstetrix. Har du tidigare arbetat i systemet Orbit är det fördelaktigt för tjänsten. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person vill vi att du är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot våra patienter såväl i telefon som i det fysiska mötet. Du är flexibel och har god förmåga att samarbeta. Vidare känner du entusiasm inför att prova nya idéer, lära dig av dina kollegor och dela med dig av din egen kunskap. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
4 mars 2019
Sista ansökningsdag
30 mars 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid