Lediga jobb 148
3 mars 2019

Påfyllning av lösviktsgodis under påsk i Ystad/Österlen

SRB Gruppen AB/Malmö
Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt ser till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. I ett fortsatt samarbete kan du även få möjlighet att jobba med ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB. Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen bli inledningen till ett långsiktigt samarbete med fler timmar framöver.

Som butiksmedarbetare hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en lösningsorienterad och framåt person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning.

Vi söker dig som vill arbeta med påfyllning av lösviktsgodis inför och under påsk i Ystad/Österlen För att vara aktuell för tjänsten behöver du kunna arbeta onsdag, torsdag, fredag, lördag v. 16 samt måndag. v. 17. Vid intresse finns det möjlighet att jobba extra både innan och efter perioden också. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är van att arbeta under högt tempo.

Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Hos oss på SRB finns det stora möjligheter till utveckling och för rätt person kan tjänsten kan vara inledningen på ett långsiktigt samarbete med fler projekt framöver.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 400 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida:

Ytterligare uppgifter

Annonserat
3 mars 2019
Sista ansökningsdag
31 mars 2019
Varaktighet
max 10 dagar
Sysselsättningsgrad
Deltid