Lediga jobb 148
5 mars 2019

Sjuksköterska, operationsplanerare, till VO Kirurgi i Ystad

Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

På Verksamhetsområde (VO) Kirurgi i Ystad arbetar positiva kollegor som hjälper och stöttar varandra. Här finns ett stort intresse för patientnära arbete och en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Under terminerna välkomnar och handleder vi många studenter eftersom de är en viktig del av verksamheten och utgör våra framtida kollegor!

ARBETSUPPGIFTER
Är du kirurgens nya operationsplanerande sjuksköterska?

I rollen som operationsplanerare är det en fördel att arbeta på ett mindre sjukhus som Lasarettet i Ystad eftersom att det är lättare att få en överblick över hela verksamheten vilket underlättar i arbetet. Arbetet som operationsplanerare innebär mycket pusslande eftersom att du fungerar som en länk mellan operation, preoperation och kirurgen. Du har en nära dialog med läkare, patienter och de olika avdelningarna. Detta är en fördel då du kan skapa en bra helhetssyn och kan ta det beslut som situationen kräver.

I ditt arbete skriver du in patienter och ser till att allt är färdigt inför operation. Dessutom håller du kontinuerligt koll på operationstider och gör ändringar allt eftersom förändringar inkommer via telefon och mejl.

Därutöver är du delaktig i olika utvecklingsprojekt och handleder såväl medarbetare som studenter. Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter och du kommer regelbundet att ges möjlighet till kompetensutveckling både inom och utanför verksamhetsområdet. För att du ska känna dig trygg i din yrkesroll får du som nyanställd upplärning och handledning utefter dina behov.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i denna arbetsroll är det betydelsefullt att du kan möta olika typer av människor och skapa goda relationer. Eftersom du kommer ha en koordinerande funktion är det viktigt att du är strukturerad, bra på att prioritera och tydlig i din kommunikation. Samtidigt är förmågan att skapa en överblick central, för att på bästa sätt samordna verksamheten.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård och har språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Har du även arbetslivserfarenhet som sjuksköterska och är en van administratör med kunskaper i Melior, Orbit5, PASIS är det en fördel.

Vi ser fram emot att träffa dig, varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
5 mars 2019
Sista ansökningsdag
25 mars 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid