Lediga jobb 148
5 mars 2019

Skolkoordinator Kunskapsskolan Ystad

Kunskapsskolan
Skolkoordinator till Kunskapsskolan Ystad

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformad.

 

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Ystad  är en grundskola för åk 4 - 9 och ligger på det gamla regementsområdet i Ystads östra delar.  Närheten till både skog och hav gör att miljön är trivsam och lugn. På skolan finns det ca 440 elever och ca 40 medarbetare.  

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en skolkoordinator.

Som skolkoordinator är du spindeln i nätet och ansiktet utåt när det gäller kontakterna mellan rektor, huvudkontor, medarbetare, föräldrar och elever.

Just kontakten med elever är en av koordinatorns viktigaste uppgifter och arbetsplatsen är därför placerad i skolans reception som en central mötesplats i våra skolor. I koordinatorns arbetsuppgifter ingår även bland annat att svara i telefon och ta emot besökare samt ta hand om skolans elev- och personaladministrativa arbete. Det ingår även att tillsammans med biträdande rektor samordna och fördela arbete med fastigheterna.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är intresserad av ungdomar och deras sociala och personliga utveckling samt som har erfarenhet av såväl administration som arbete med ungdomar. Du ska också tycka om att vara i händelsernas centrum.

Det händer ofta mycket på kort tid inom skolan så det krävs att du är stresstålig samtidigt som du är strukturerad och noggrann. Du behöver kunna prioritera och vara flexibel.

Du har ett positivt förhållningssätt till nya uppgifter, arbetar självständigt och är proaktiv i ditt arbete. Du är en ansvarstagande, stabil och trygg vuxen med hög känsla för service och kan skapa förtroende hos elever och personal. Du är van att följa processer och håller dig uppdaterad inom lagar och regler som gäller ditt område.

Det är meriterande om du är förtrogen med personal- och elevadministrativa program såsom exempelvis, Agresso, Winlas, Procapita.

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med nära kontakt med elever och personal.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. 

____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Vikariat t o m 20200501

Heltid, tillträde 190501

Kontaktpersoner

Rektor: Eva Borgström

mobiltelefon: 0733-173455

mailadress: eva.borgstrom@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 24 mars 2019

Vi tillämpar löpande rekrytering.

 

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. 
Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

 

Björnstjernegatan 8 i Ystad

Ytterligare uppgifter

Annonserat
5 mars 2019
Sista ansökningsdag
4 april 2019
Varaktighet
6 månader eller längre
Sysselsättningsgrad
Heltid