Lediga jobb 148
6 mars 2019

Skjutstativsförare sökes

Pema People AB
Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter bolaget ca 1100 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Vi söker nu efter ytterligare en duktig skjutstativsförare till vår uthyrningsverksamhet i Åhus.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå utav truckkörning (Skjutstativ, B3), orderplock, lastning och lossning utav gods, ompackning och kvalitetskontroller.

 

Krav:

Du skall ha tidigare erfarenhet utav att ha jobbat på terminal/lager, truckkort (A-B) samt ha mycket god erfarenhet utav att köra skjutstativ och ha arbetat i stallage miljö.

 

Personliga egenskaper:

Som person tror vi att du är arbetsvillig, flexibel och driven. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och är van utav att jobba såväl självständigt som i team.

 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
6 mars 2019
Sista ansökningsdag
4 april 2019
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Heltid