Lediga jobb 148
5 mars 2019

Industrielektriker / 1-3 års montör till kund i Ystad

Boost Technical Power
Till kund söker vi nu en erfaren industrielektriker!

Som industrielektriker kommer du bland annat ansvara för montering, underhåll och reparationer på företagets maskinpark samt installera ny utrustning.
Vi söker dig som har erfarenhet av att installera el på maskin,
Vanligt förekommande uppgifter är även arbete med underhåll och felsökning av avancerade automatiserade utrustningar som styr olika processer.
Allmänt driftunderhåll ingår även i förekommande arbetsuppgifter.
I denna tjänst vill vi att du kan utföra förekommande installations- och/eller automationsuppdrag på maskinpark samt löpande driftunderhåll.
Arbetet kräver att du är drivande och självständig, har en positiv anda och har lätt för samarbete och kommunicera med andra människor.

Vi tror att du är utvecklingsinriktad, analytisk och noggrann och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och situationer.
För att passa för rollen vill vi att du har erfarenhet från arbete som industrielektriker eller automationselektriker och vill utveckla dina kunskaper.

Du är van vid att arbeta i flexibel miljö där omprioriteringar förekommer. Du har en förmåga att göra goda prioriteringar samt är driven, strukturerad och noggrann. Arbetet ställer krav på att du är en duktig problemlösare och snabbt hittar effektiva lösningar. Det viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med personer i din omgivning.

På Boost vill vi att våra medarbetare visar noggrannhet och engagemang.


Boost Technical Power är ett tjänsteföretag som är specialister inom el-, telecom och larmbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet), samt goda möjligheter att utvecklas inom Boost Technical Power. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort och brett kontaktnät.
Boost Technical Power värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
5 mars 2019
Sista ansökningsdag
27 mars 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid