Lediga jobb 148
7 mars 2019

Biomedicinsk analytiker till Klinisk fysiologimottagning i Ystad

Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

På klinisk fysiologi undersöker vi patienter med olika typer av hjärt-, kärl-, lung-, och hjärnsjukdomar. Vi har ett nära samarbete med hjärtvårdsavdelning, akutmottagning och de övriga mottagningarna inom våra undersökningsområden. Vi har ett varierande arbete och är stolta över hur vi planerar och utför våra arbetsuppgifter. Vår vision kännetecknas av lyhördhet för patienters behov, nytänkande och ett välkomnade arbetssätt. Vi strävar efter att i vardagen sätta patienterna först, respektera människan och ständigt förbättra.

Nu välkomnar vi dig som biomedicinsk analytiker till Klinisk fysiologi i Ystad.

ARBETSUPPGIFTER
Då lasarettet är litet är beslutsvägarna korta och steget från tanke till handling lättare. Hos oss har du goda möjligheter påverka ditt dagliga arbete och du ges förtroende till självständigt och ansvarstagande arbete.

Dina arbetsuppgifter som biomedicinsk analytiker är varierande och innebär bland annat att du kommer utföra ultraljud av hjärtat (UKG), Carotis doppler, EEG, arbetsprov, Holter, Spirometri, vilo-EKG, och blodtrycksundersökning, ankelindex samt pacemaker kontroll på vuxna. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas inom ditt område.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård och har läst inriktning klinisk fysiologi.

Vi lägger stort värde vid personlig lämplighet och tror att du är en person med brinnande engagemang för din yrkesroll. Du har god initiativförmåga, samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
7 mars 2019
Sista ansökningsdag
10 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid