Lediga jobb 148
7 mars 2019

Köksbiträde till regionsservice i Ystad

Region Skåne, Regionservice
Gör skillnad. Varje dag.

Måltider bedrivs i Regionservice förvaltning i verksamhetsområde Produktion och Logistik och är under stor utveckling där vi arbetar utifrån ett processflöde. Måltiders verksamhetsområde levererar dagligen 6000 måltider till sjukhus i hela Skåne där Hässleholm, Ängelholm, Kristianstad och Ystad har egna produktionskök och Lund, Malmö, Trelleborg, Landskrona och Orup har extern måltidsleverantör.

Vi är väldigt stolta över vårt produktionskök i Ystads lasarett där vi med gemensam kraft planerar, förbereder och tillagar vad vi anser är ett väldigt viktigt element i vår vardag nämligen vår måltid.

En god och näringsriktig måltid är en viktig del av vården som ska ge den nödvändiga energi och näring som bidrar till en bra rehabilitering och ökad trivsel. Vi erbjuder också en god och trivsam måltid till sjukhusens medarbetare.
Många av oss som jobbar här har varit många år på denna arbetsplats och vi välkomnar nu DIG att bli en av oss! Vi ser med glädje fram emot att utvecklas vidare tillsammans med dig!
Ta med dig ditt driv, dina idéer och din passion för matlagning och sök till Ystads lasaretts hjärta redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Till vår enhet i Ystad så söker vi nu 2 st köksbiträden!

Du kommer att ingå i ett team av 19 medarbetare varav 8 st är köksbiträden.
Som köksbiträde hos oss kommer du att tillaga och förbereda frukost, lunch och middag till patienterna samt lunch och färdigställda måltidspaket för personal och besökare på sjukhuset. Totalt ca 625 portioner per dag.
Du kommer att ha roterande arbetsuppgifter i ett produktionskök, vilket innebär att du även ska kunna arbeta med specialkoster, kallskänksarbete, diskarbete och andra i ett kök förekommande arbetsuppgifter. Vidare skall du även kunna bemöta och arbeta med service för interna/externa gäster i vår gemensamma restaurang.

Arbetstiden följer ett schema med helgtjänstgöring där du tidigast börjar kl. 06:30 och senast slutar 17:30 såväl vardag som helg.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har köksbiträdesutbildning eller motsvarande utbildning som bedöms som likvärdig. Du skall ha erfarenhet av att arbeta inom kök/restaurang. Har du erfarenhet/kunskap om specialkoster och/eller erfarenhet av storkök ser vi det som meriterande. Att du ser datorn som ett naturligt arbetsredskap ser vi som en självklarhet och du skall kunna tala och skriva god svenska. Meriterande om du har erfarenhet av kostdataprogram.

För att du skall lyckas i din roll som köksbiträde är det viktigt att du ser ditt arbete som ett serviceyrke samt att du har förmåga att se helheten i köket där du utan problem kan prioritera och strukturera. God livsmedelskännedom samt matlagningskunskaper samt att kunna leverera när tempot är högt. Du förväntas att kunna arbeta i ett varierande arbetstempo och även då vara noggrann och måna om hög kvalitet. Kommunikativ, ha ett trevligt bemötande, inneha en god samarbetsförmåga samt att kunna arbeta självständigt är också personliga egenskaper som vi anser är viktiga för vår verksamhet.

Vidare arbetar vi efter Region Skånes värdegrund och det ser vi är grunden till hela ditt arbete.ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ytterligare uppgifter

Annonserat
7 mars 2019
Sista ansökningsdag
27 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid