Lediga jobb 148
7 mars 2019

Kock till Regionsservice i Ystad

Region Skåne, Regionservice
Gör skillnad. Varje dag.

Måltider bedrivs i Regionservice förvaltning i verksamhetsområde Produktion och Logistik och är under stor utveckling där vi arbetar utifrån ett processflöde. Måltiders verksamhetsområde levererar dagligen 6000 måltider till sjukhus i hela Skåne där Hässleholm, Ängelholm, Kristianstad och Ystad har egna produktionskök och Lund, Malmö, Trelleborg, Landskrona och Orup har extern måltidsleverantör.

Vi är väldigt stolta över vårt produktionskök i Ystads lasarett där vi med gemensam kraft planerar, förbereder och tillagar vad vi anser är ett väldigt viktigt element i vår vardag nämligen vår måltid.

En god och näringsriktig måltid är en viktig del av vården som ska ge den nödvändiga energi och näring som bidrar till en bra rehabilitering och ökad trivsel. Vi erbjuder också en god och trivsam måltid till sjukhusens medarbetare.
Många av oss som jobbar här har varit många år på denna arbetsplats och vi välkomnar nu DIG att bli en av oss! Vi ser med glädje fram emot att utvecklas vidare tillsammans med dig!
Ta med dig ditt driv, dina idéer och din passion för matlagning och sök till Ystads lasaretts hjärta redan idag!
ARBETSUPPGIFTER
Till vår enhet i Ystad så söker vi nu två kockar!
Du kommer att ingå i ett team av 19 medarbetare där fem av dessa är kockar.
Som kock hos oss kommer du att tillaga och förbereda frukost, lunch och middag till patienterna samt lunch och färdigställda måltidspaket för personal och besökare på sjukhuset. Det är totalt cirka 625 portioner per dag.

Du kommer att ha roterande arbetsuppgifter i ett produktionskök, vilket innebär att du även ska kunna arbeta med specialkost, kallskänksarbete och andra i ett kök förekommande arbetsuppgifter.

Arbetstiden följer ett schema med helgtjänstgöring där du tidigast börjar kl. 06:30 och senast slutar 17:30 såväl vardag som helg.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som har utbildning som kock eller annan utbildning som bedöms vara likvärdig. Vi vill även att du har erfarenhet av att arbeta inom kök/restaurang.
Har du erfarenhet/kunskap om specialkost och/eller erfarenhet av storkök ser vi det som meriterande. Meriterande om du har erfarenhet av kostdataprogram och du ser datorn som ett naturligt arbetsredskap. Du behöver även kunna tala och skriva god svenska.

För att du skall lyckas i din roll som kock är det viktigt att du ser ditt arbete som ett serviceyrke samt att du har förmåga att se helheten i köket där du utan problem kan prioritera och strukturera. Eftersom tider styr verksamheten är det viktigt att kunna leverera när tempot är högt. Du förväntas kunna arbeta i ett varierande tempo och konsekvent vara noggrann och måns om hög kvalitet.
Som person tror vi att du är kommunikativ, har ett trevligt bemötande, innehar en god samarbetsförmåga samt kan arbeta självständigt.

Vidare arbetar vi efter Region Skånes värdegrund och det ser vi är grunden till hela ditt arbete.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
7 mars 2019
Sista ansökningsdag
27 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid