Lediga jobb 148
7 mars 2019

Sommarjobb på Lasarettet i Ystad

Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

Att jobba inom hälso- och sjukvård innebär att man verkligen gör skillnad. Alla våra medarbetare är lika viktiga för att patienterna ska få en god vård och positiv upplevelse när de vistas hos oss. Du som vill sommarjobba hos oss kanske vill prova på det yrke du snart är färdigutbildad till, kanske vet du inte vet vilket yrke du passar till men är nyfiken på vilka möjligheter som finns på ett sjukhus? Kanske vill du jobba med människor, vill göra skillnad men vet inte hur? Oavsett så är du välkommen att söka till oss. Din anställning börjar med fyra dagars introduktion from 17 juni. Du kommer bland annat att lära dig grundläggande hjärt- och lungräddning (HLR), livsmedelshantering, grundläggande ergonomi, bemötande, vad innebär sekretess och vem gör vad på ett sjukhus? Vi kommer även anordna en Jobbmässa för er med sommaranställning för att ni ska få inblick i de yrkeskategorier som arbetar här. Vi ger dig möjlighet att under några dagar följa en medarbetare som för dig har en extra intressant yrkesroll.

Under din anställning har du en mentor som ett extra stöd. Anställningsperioden är 6-8 veckor. Din placering kommer att vara på någon av våra vårdavdelningar eller på vår akutmottagning. Nattjänstgöring kan förekomma vid placering på akutmottagningen. För att jobba hos oss behöver du vara minst 18 år. Inga formella krav på erfarenhet krävs, vi utgår ifrån personlig lämplighet och intresse. Välkommen att söka sommarjobb hos oss, hoppas vi ses den 17 juni!

ARBETSUPPGIFTER
Att sommarjobba hos oss ger dig en möjlighet att prova på att arbeta inom hälso- och sjukvård. Nedan följer exempel på arbetsuppgifter som kan komma att ingå;

- Avlasta/arbeta med enklare göromål på våra vårdavdelningar och akutmottagning
- Arbeta med enklare administrativa arbetsuppgifter, så som att svara i telefon
- Prata med och vara ett social stöd i kontakt våra patienter
- Fixa och hålla iordning patientutrymmen så som kök och gemensamma ytor
- Koka kaffe och fixa fika till patienter och anhöriga
- Vara behjälplig med förrådsbeställning/packa upp/fylla på material
- Vara behjälplig med tvättbeställning/packa upp/fylla på material
- Bädda sängar + tvätta rent
- Transport av prover inom lasarettet
- Vara behjälplig vid transport av patienter till andra avdelningar, röntgenundersökning mm

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år. Du har en god förmåga att arbeta såväl i team som självständigt. Du behöver även ha en god svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och ett gott bemötande gentemot såväl patienter som arbetskamrater samt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att göra urval och intervjua löpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
7 mars 2019
Sista ansökningsdag
28 april 2019
Varaktighet
11 dagar - 3 månader
Sysselsättningsgrad
Heltid