Lediga jobb 148
7 mars 2019

Löderupsgården söker undersköterska till nattjänst

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
Löderupsgården är ett äldreboende som sätter det friska i centrum. Löderupsgården har fokus på det vackra i våra miljöer, i trädgården, vår kultur, våra aktiviteter, god mat och annat som ger välbefinnande. I det dagliga arbetet har vi den nationella värdegrunden för äldreomsorgen i fokus. Löderupsgården har sex enheter med totalt 44 lägenheter och hos oss är det viktigt med gemenskap och att vi hjälps åt. Boendet ligger ca 20 minuter öster om Ystad tätort utmed kustvägen och har med sitt läge närhet till vacker natur och årstidernas växlingar. Här arbetar vi utifrån ett rehabiliterande synsätt och har gott samarbete med rehabiliteringsenheten.

Löderupsgården söker nu en ny undersköterskekollega till natten. Tjänsten är på 64,22%.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad undersköterska med körkort och bil för att kunna ta dig till Löderupsgården. Ensamarbete och tunga lyft förekommer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
7 mars 2019
Sista ansökningsdag
30 mars 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid