Lediga jobb 148
7 mars 2019

Undersköterska sökes till Svarte Särskilda Boende

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Svarte särskilda boende är beläget i Svarte ca en mil väster om Ystad. Boendet har inriktning mot personer som har demens. Boendet har 28 lägenheter och de gemensamma uteplatserna används ofta till både att sola, dricka kaffe eller grilla på. Landskapet i Svarte är en naturskön miljö med fina promenadstråk.

ARBETSUPPGIFTER
Svarte särskilda boende söker nu nya kollegor till två tjänster på 60% respektive 70%.

Som undersköterska i Ystads kommun arbetar du enligt socialtjänstlagen med att bevara och utveckla brukarens egna resurser utifrån ett salutogent synsätt. De biståndsbedömda insatserna består av personlig omvårdnad, städ, måltidsinsatser, ledsagning etc. samt HSL-delegerade arbetsuppgifter så som läkemedelshandräckning. Du ska bidra till att skapa en trivsam atmosfär för brukarna.
Tunga lyft kan förekomma.
Ensamarbete förekommer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Det är ett krav med tidigare erfarenhet av arbete som Undersköterska inom vård och omsorg.

Du ska ha en professionell inställning, vara lyhörd, ansvarstagande och serviceinriktad. Du har lätt för kommunicera och samarbeta samt ser utveckling och nya förutsättningar som en positiv utmaning. Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift. Med din tidigare erfarenhet har du en trygghet i din yrkesroll och förmågan att ta det ansvar som krävs och bidra till en god stämning och stabilitet i personalgruppen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
7 mars 2019
Sista ansökningsdag
23 mars 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid