Lediga jobb 148
8 mars 2019

Undersköterskor till Neurologi- och strokeavdelning 7 i Ystad

Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Gör skillnad. Varje dag.

Vill du kunna påverka ditt arbete? Då är det hos oss du ska jobba! Här sätter vi medarbetarna i förarposition. Vi tror att det är du och dina kollegor som bäst vet hur våra patienter får en bra och personlig vård. Vi vill att alla medarbetare ska ha stort inflytande på sitt arbete och känna delaktighet och stolthet över sin arbetsplats.

Avdelning 7 är en enhet med inriktning stroke och neurologi som vårdar patienter med såväl akuta som icke akuta neurologiska sjukdomar samt internmedicinska åkommor. Hos oss möter du patienter som drabbats av bland annat akut stroke, TIA, epilepsi, hjärntumör och neuromuskulära sjukdomar. Avdelningen har för närvarande 12 vårdplatser och är fördelade på två team där arbetet sker tvärprofessionellt.

Vi har ett gott arbetsklimat som vi värnar mycket om och som vi kontinuerligt jobbar för att behålla. Som medarbetare hos oss har du stora möjligheter till personlig utveckling inom yrket och du har möjlighet att påverka arbetet på avdelningen. Med ett flexibelt förhållningssätt i kombination med ditt bidrag till ett gott arbetsklimat skapar vi tillsammans förutsättningar för att vården ska bli så optimal som möjligt.

ARBETSUPPGIFTER
Då vår verksamhet växer bemannar vi nu upp med flera undersköterskor och garanterar att du får en bred allmän medicinsk kompetens och spännande arbetsdagar tillsammans med ett gäng som trivs ihop.

Arbetet som undersköterska är väldigt stimulerande och varierande. Ena dagen är du larmundersköterska och behjälplig vid akuta strokelarm och behandling med trombolys. En annan dag är du ansvarig undersköterska för en grupp patienter i något av våra team. Hos oss får du även möjlighet till individuell utveckling genom olika ansvarsområden.

Alla nyanställda erbjuds en individuell introduktion där vi tar hänsyn till tidigare erfarenheter och kunskaper. Som erfaren undersköterska erbjuds du utbildningar inom regionen, så som handledarutbildning. Är du engagerad inom något ansvarsområde går du utbildningar där du sedan ansvarar för att förmedla kunskapen vidare till dina kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är färdigutbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård/sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med vård inom områdena stroke, neurologi, internmedicin och geriatrik. Vidare har du goda kunskaper inom det svenska språket.

För att lyckas i rollen krävs att du kan bemöta och vårda patienter med hjärnskador och kognitiv svikt. Vi lägger även stor vikt vid att du kan arbeta självständigt med alla förekommande omvårdnadsuppgifter som ingår för en undersköterska på akutvårdsavdelning.

Vi söker dig som vill utvecklas och utmanas i din yrkesroll och vi tror att du är flexibel och samarbetsinriktad. Du har en förmåga att prioritera ditt arbete och känner ett stort engagemang och genuint intresse för såväl det patientnära arbetet som utveckling av vården och verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
8 mars 2019
Sista ansökningsdag
23 mars 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid