Lediga jobb 148
11 mars 2019

Sjuksköterska

Ystads kommun, Social Omsorg
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.ARBETSUPPGIFTER
Du erbjuds en tillsvidareanställning inom den kommunala hälso och sjukvården, med placering inom LSS och socialpsykiatri. Du ansvarar för att ge en individanpassad vård, du planerar och utvecklar vården tillsammans med enhetschef, kollegor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, handläggare, vårdpersonal och externa vårdgivare. Dokumentationen sker i Procapita+. Du handleder vårdpersonal, patienter, närstående och sjuksköterskestudenter. Hos oss arbetar du dag/kväll och var 5:e helg.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har specialistutbildning inom psykiatri och/eller har arbetat inom liknande verksamhet, Du har arbetat några år och är trygg noggrann, ansvarsfull och självständig i din roll. Du har god kommunikativ och motiverande förmåga. Du har en positiv inställning och tar ansvar för en god arbetsmiljö. Du har god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du har ett gott bemötande och är positiv till nya utmaningar.
Körkort krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.
Vi ser det som meriterande att ha arbetat inom kommunal hälso och sjukvård med LSS och socialpsykiatri

ÖVRIGT
All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
11 mars 2019
Sista ansökningsdag
23 mars 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid