Lediga jobb 148
11 mars 2019

Fastighetsförvaltare i Ystad

Bravura
Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Företaget är ett stort fastighetsbolag med flera kontor runt om i landet, varav några i Skåne. Bolaget har som strategi att förvalta fastigheterna genom sin egna personal och innehar idag runt 300 anställda

Arbetsuppgifter:

I rollen som fastighetsförvaltare ansvarar du för att förvalta företagets fastigheter i Ystad. Du innehar ett personalansvar över sex medarbetare och samverkar dagligen med dem för att leverera en hög kvalitet i förvaltningen av fastigheterna.

Fastighetsförvaltarrollen är väldigt komplex och serviceinriktad vilket kräver en stor branschkännedom och affärsmässighet. Rollen kan beskrivas som en central länk med dina kunder som består av såväl hyresgäster, underleverantörer som diverse kontaktpersoner. Din roll är bred och ditt uppdrag är att kvalitetssäkra tjänsteleveransen mot dina kunder och verka för en nära och utvecklande affärsrelation. Dina arbetsuppgifter inkluderar allt från bearbetning av serviceärenden, vägledning internt som externt samt upprättandet av kontakt med hyresgästerna. Därtill förekommer ett flertal administrativa uppgifter som berör projektledning, uppföljningar, myndighetskontakt och ekonomiskt ansvar.

Profil:

• Eftergymnasial utbildning inom förvaltning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av ekonomi och administration
• God dator- och telefonvana
• Svenska och engelska, i tal och skrift
• B-körkort

Vi söker dig som är ansvarstagande, serviceinriktad och motiveras av att driva dina arbetsuppgifter framåt. Eftersom arbetet delvis består av att granska underlag är du därtill en lösningsorienterad person med en god analytisk förmåga. Du är uppmärksam och tillmötesgående med en vilja att hjälpa andra. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och trivs i olika sociala sammanhang. Du har lätt för att se helhetsbilden och är flexibel i ditt tillvägagångssätt för att lyckas leverera goda lösningar till kunden. Därtill är du även strukturerad och proaktiv i ditt sätt att arbeta och förstår vikten av god prioritering.

Övrig information:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos företaget.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Ystad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighetsförvaltare, förvaltning, fastigheter, administration, admin, kontor, Ystad, heltid, rekrytering, fastighetsbolag, ekonomi, kundsupport, kundservice, omgående, fastighetstekniker, förvaltare, underhåll,

Ytterligare uppgifter

Annonserat
11 mars 2019
Sista ansökningsdag
24 mars 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid