Lediga jobb 148
10 mars 2019

Fastighetsmäklarassistent, vikariat

Bf-Konsult AB
VI FÖLJER INTE MARKNADEN…

Vi leder den! I 40 år har vi hjälpt människor på Sydkusten och Österlen att skapa trygghet i sina bostadsaffärer. Vi älskar att sälja, vi älskar människor och vi älskar fastigheter! En oslagbar kombination, som är grunden till all vår framgång. Energin i vår verksamhet är kunderna! Det är dem vi har fokus på och det är för dem vi alltid har tydliga mål i försäljningsprocessen. Detta är vår livsstil! Vi möter människor varje dag, överallt, dygnet runt som någon gång i livet ska byta bostad. Vi ser till att vårt möte med dem, gör oss ihågkomna, den dagen
I tjänsten som fastighetsmäklarassisten bör du ha en passion för service, oavsett om det handlar om att vara ett stöd för våra mäklar eller sköta administrativa uppgifter. Du kommer ha en variationsrik och ansvarsfylld tjänst och vara vårt ansikte utåt.
Som person bör du ha en stor personlig mognad. Du bör vara noggrann, säljande och serviceinriktad. Vi söker dig som har ett gott ordningssinne, lätt för att prioritera, självgående och gärna ligger steget före. Meriterande om du tidigare har arbetat inom mäklarbranschen och / eller som mäklarassistent.
Jobbstart 2019-05-02

Ytterligare uppgifter

Annonserat
10 mars 2019
Sista ansökningsdag
1 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Deltid