Lediga jobb 148
13 mars 2019

Sjuksköterskor till Kirurgi- och urologiavdelning 1 i Ystad

Region Skåne, Lasarettet i Ystad
Division Kirurgi består av Vårdavdelning 1 och 2, Endoscopimottagning, Cytostatikamottagning, Kirurgmottagning och Urologmottagning. Avdelning 1 bedriver akut och elektiv kirurgisk, urologisk och gynekologisk vård. Vi har verksamhet dygnet runt årets alla dagar. De 26 vårdplatserna är fördelade på fyra vårdgrupper.

Avdelning 1 välkomnar ett stort antal studenter under terminerna och har ett positivt arbetsklimat. Två av våra salar är kliniska utbildningssalar, vilket innebär att fokus är på studenternas utveckling i sin kommande profession. Vi har glada och sociala medarbetare som hjälper varandra samt ser positivt på att besvara frågor och stötta varandra. Medarbetarnas intresse för utbildning, patientnära arbete, verksamhetsutvecklande projekt och patientsäkerhet är prioriterat. Vi arbetar ständigt för att behålla vår goda arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för kirurgisk, urologisk och gynekologisk verksamhet. Som sjuksköterska på vår avdelning arbetar du i parvård tillsammans med en undersköterska. Vi har en fin teamkänsla kring patienten tillsammans med alla professioner.

Du kommer även att ha handledning av studenter i våra kliniska utbildningssalar samt vara delaktig i verksamhetsutvecklande projekt, förekommande utbildningstillfällen inom och utanför verksamhetsområdet och vidareutveckling inom respektive ansvarsområde. För dig som är ny sjuksköterska, och arbetat max två år som sjuksköterska, erbjuder vi en individuell introduktion med kliniskt basår, vilket innebär föreläsningar inom olika områden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För tjänsten är det meriterande om du har handledarutbildning. Även erfarenhet av kirurgisk, urologisk och/eller gynekologisk omvårdnad samt behandling är fördelaktigt. Det är även meriterande om du har kunskaper i förekommande dokumentations- och journalprogram som bland annat Melior, Orbit5, PASiS och SVPL-IT.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Som person har du ett gott bemötande och social kompetens. Du har en önskan att utveckla såväl din yrkesroll som kunskap och är engagerad i utvecklingsarbete. Vidare har du en helhetssyn på arbete och patient med god förmåga att prioritera och samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

På http:// www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ytterligare uppgifter

Annonserat
13 mars 2019
Sista ansökningsdag
12 april 2019
Varaktighet
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad
Heltid